ERA Geo

Programmeringsprosjekt hos ERA Geo

Søknadsfrist: 15. februar 2023
Location:
Molde
Job type:
Summer internship

Sommerjobb programmeringsprosjekt hos ERA Geo

Har du lyst å teste ut hvordan det kan se ut i praksis å kombinere programmering og interesse for geoteknikk?

ERA Geo er et uavhengig spesialistselskap innenfor geoteknikk. Fra vårt hovedkontor i Molde og nyetablerte kontor i Stavanger bistår vi i prosjekter over hele Norge.

Vi jobber med geoteknisk prosjektering i mangfoldige oppdrag: til lands og til sjøs, i alt fra skisse- til detaljprosjekt, offentlige og private oppdragsgivere, både infrastruktur- og byggprosjekt.

Vi har høyt fokus på digitalisering og kvalitet i leveransen. Derfor utvikler vi egne systemer som automatiserer kjedelig rutinearbeid.

I denne sommerjobben vil du primært jobbe med et utviklingsprosjekt for disse systemene. Du vil jobbe tett sammen med erfarne og dyktige geoteknikere, for å programmere et verktøy som forbedrer et eller annet element i den «geotekniske hverdagen».

Vi ønsker at du får muligheten til å faktisk skape noe kult i dine uker som sommerstudent. Derfor forutsetter vi at du har erfaring med selvstendig bruk av et programmeringsspråk fra før, slik at du kommer fort i gang. Vi bruker Python, men det er ikke noe forutsetning å kunne akkurat det.

Du vil også jobbe litt med geoteknisk prosjektering for å smake på denne delen av virksomheten, og helst kunne prøve ut verktøyet som du har laget selv. Det er mulighet for praksis i  felt- og laboratoriearbeid hvis tida tillater det.

I ERA Geo er vi over gjennomsnittet opptatt av godt arbeidsmiljø, så kulturen og trivselsfaktoren er godt ivaretatt hos oss med bl.a. yoga i arbeidstiden.

Vi ønsker å tilby sommerjobb i Molde for 3. eller 4 års student som går retningen IKT & Konstruksjonsteknikk, med fordypning i geoteknikk.

Send din søknad, CV og karakterutskrifter til jobb@era-geo.no. Husk å ta med beskrivelse av hvordan du har brukt programmering tidligere. Søknadsfrist er 15. februar 2023.

Har du spørsmål? Ta kontakt med kontorleder, Åse Marie Haltvik. (Mob. 941 18 599, e-mail: aase-marie@era-geo.no)