Trimble

Summer internship med mulighet for deltid til høsten!

Søknadsfrist: 22. januar 2023
Job type:
Summer internship

Brenner du for programmering? Vil du gjøre en forskjell? Er du på utkikk etter praksisplass med mulighet for deltidsjobb til høsten? Da kan denne stillingen være den rette for deg!

Vi søker nå sommerstudenter til praksisperiode: 7 uker fra 12.06.23 til 12.08.23, hvorav to uker er ferie i uke 28 og 29 eller etter avtale, med mulighet for deltidsstilling etter endt praksis.

Sammen med andre studenter og ingeniørteamet vårt lokalisert i Norge og Sverige, vil du være en del av å skape internasjonal programvareløsning i Trimble Quadri for designere, ingeniører, entreprenører og myndigheter i byggebransjen.

Trimble Quadri er en banebrytende løsning som kobler sammen prosesser, mennesker og informasjon. Som en del av Quadri-teamet vil du transformere måten byggebransjen fungerer på i dag og utvikle banebrytende teknologi ved å bygge bro mellom design og konstruksjon, samt as-built data i infrastrukturprosjekter.

Hvem er du: Vi ser etter 1. og 2. års masterstudenter fra Engineering & IKT, informatikk eller i relevante ingeniørdisipliner med betydelig datavitenskap eller CAD/3D Modellering-innhold, med lidenskap for programmering og forståelse av grunnleggende programvareutvikling. Programmerings språk vi bruker er bla. JavaScript, TypeScript, C#.NET, C++.

Vi kommer også på IV-dagene arrangert av Hybrida 24.-26.januar 2023. Har du spørsmål kom og snakk med oss!

Vil du vite mer om rollen, kontakt engineering director John Arthur john_arthur@trimble.com for tekniske spørsmål eller People eXperience (PX) Manager Natalie Holgersen natalie_holgersen@trimble.com for HR-relaterte spørsmål.

Karakterer er ikke det viktigste, men interesse, erfaringer og frivillig arbeid i løpet av studietiden er viktig.

Vi gleder oss oppriktig til å høre fra deg!

For mer informasjon om Trimble, vennligst besøk: www.trimble.com og construction.trimble.com

Kortfattet søkerbrev, CV og karakterutskrift fra Vitnemålsportalen sendes til natalie_holgersen@trimble.com.

Video:

Life's Work

Quadri Launch