Testify

Fast stilling som testkonsulent

Søknadsfrist: 31. desember 2023
Location:
Oslo
Job type:
Full-time

Fast stilling som testkonsulent i Testify

 

Søknadsfrist: Løpende

Arbeidssted: Oslo

 

Hvordan selskap er Testify?

Testify AS ble etablert i 2010 ut fra miljøet i Simula Research Laboratory. De leverer innovative løsninger og tjenester innen programvaretesting til store systemutviklingsprosjekter i offentlig og privat sektor. Der jobber de blant annet med testarkitektur og –strategi, automatisert testing på alle testnivåer, ende-til-ende systemintegrasjonstesting, isolert systemtesting, ytelse- og robusthetstesting, test av infrastruktur, sikkerhetstesting, bruk av modellbaserte testverktøy og automatisert testdatagenerering. Testify utvikler også sine egne testverktøy og bistår med tilpasninger av eksisterende verktøy etter deres kunders behov. Testify AS har også to datterselskaper: et produktselskap som spesialiserer seg på utvikling og kommersialisering av testverktøy (ecFeed AS) og Testify Polen som primært driver med systemutvikling.

 

Deres ansatte har solid formell kompetanse og lang erfaring med teknisk testing, testautomatisering, testledelse og testrådgivning. De fleste har også erfaring som systemutviklere i blant annet Java, .NET og C++.

 

Testify holder til i flotte lokaler i 2 minutters gangavstand fra Nasjonaltheatret i Oslo. De er i dag totalt 21 ansatte, men grunnet økt arbeidsmengde ønsker de seg flere dyktige medarbeidere. Testify har også et samarbeid med Simulasenterets aktiviteter innen programvaretesting og produktutvikling, og har for øvrig et solid nettverk av samarbeidspartnere innen konsulentbransjen. 

 

Hvem er du?

Du synes testing virker spennende og har kanskje ambisjoner om å bli en sterk profil innen teknisk testing, testautomatisering og testarkitektur. Du har et ønske om å være med i spennende prosjekter hos våre kunder, hvor du vil jobbe i roller som testutvikler, testarkitekt, testansvarlig i team eller teknisk testleder/prosjektleder. Der vil du få en sentral teknisk rolle og bidra til at kunden tar i bruk mer kostnadseffektive testmetoder, verktøy og prosesser. 

 

Du ønsker også å bidra på oppgaver knyttet til veksten i selskapet samt intern kompetansebygging, fagseminarer og sosiale aktiviteter. Vi ønsker å være et selskap med sterk teknisk kompetanse, så har du en mastergrad innen informatikk eller matematikk og en utviklerprofil med interesse for test er det et godt startsted.

 

Supert om du har erfaring med forskjellige testverktøy inkludert Cucumber, xUnit, Mockito, Wiremock, SoapUI, JMeter, Selenium, Fitnesse, Postman, Grinder, Gatling, HP-verktøy eller liknende. Veldig nyttig om du har erfaring med oppsett og bruk av CI-verktøy, Web-baserte utviklingsteknologier og moderne cloud/IaC/PaaS plattformer. 

 

Hvilke personlige egenskaper bør du ha?

Det viktigste er at du liker å ha kontakt med mennesker, at du har en utpreget forretningsforståelse og at du er resultatorientert. Testify ønsker seg personer som forstår oppdraget, planlegger, gjennomfører det systematisk og leverer til tiden. For Testify er det viktig at du forstår at du er en sentral brikke i den videre utviklingen av selskapet og at du adopterer Testify sine ambisjoner knyttet til kvalitet og vekst som dine egne. Du er handlingskraftig, strukturert, kundeorientert og trives med eget ansvar. Du er selvgående, utadvendt, en problemløser og liker å drive prosessene selv. En svært viktig del er at du er sulten på å vokse faglig! 

 

Hva kan Testify tilby deg?

Du får en viktig rolle i et spennende selskap i vekst hvor du kan utvikle deg videre sammen med svært kompetente og motiverte medarbeidere. Du vil få solid lønn for innsatsen, og med en åpen, forutsigbar og meget generøs bonusordning. Når du planlegger ferie har du 6 uker tilgjengelig. Samt fleksibel arbeidstid med mulighet for avspasering. Testify har også svært gode forsikringsordninger for deg og din familie.

 

Testify er opptatt av å støtte faglig utvikling og gir deg spisskompetanse innen testing gjennom strategiske valg av oppdrag, utveksling av erfaring med andre høykompetente kollegaer, faglig rådgivning samt arbeid med spennende state-of-the-art testverktøy. 

 

Testify har strukturerte kompetanseprogrammer innen modellbasert og automatisert testing/testutvikling, maskinlæring med testfaglige anvendelser samt sikkerhetstest. De har jevnlig fagseminarer og sosiale fellesaktiviteter. To ganger i året drar de ansatte på spennende turer i både inn- og utland, med mye artig innhold. 

 

Reiseaktivitet

Testify sine kunder er primært lokalisert i Oslo område så det vil ikke være noe betydelig reisevirksomhet. 

 

Språk 

Du må kunne flytende norsk både skriftlig og muntlig.

 

Søknad

Vi ønsker å høre fra deg. Ikke la deg skremme av alt det pompøse snakket over. Du vil få tid hos oss til å vokse deg inn i den rollen du ønsker. I bunn og grunn ser vi etter deg med et smil om munnen, et klokt hode og et ønske om å personlig og faglig utvikling.

 

Send inn søknad, CV og karakterutskrifter til erik.rogstad@testify.no 

 

Du finner mer informasjon på https://testify.no