Testify

Trainee i Testify

Søknadsfrist: 31. desember 2023
Location:
Trondheim/Oslo
Job type:
Internship

Søknadsfrist: Løpende

Arbeidssted: Testify er lokalisert i Oslo, men en trainee vil kunne  jobbe fra Trondheim under studiene

 

Til deg som er midt i studiet og ønsker å få et innblikk i arbeidslivet kan vi tilby noe nokså unikt. Nemlig en «trainee-stilling» med fleksibelt innhold etter avtale, som for eksempel kan være:

  • Mulighet til å ta kurs og sertifiseringer rettet mot systemutvikling og testing
  • Delta på fagsamlinger, konferanser og turer
  • Sommerjobb og/eller andre deltidsoppdrag
  • Bistand til å forme en relevant masteroppgave, samt oppfølging under gjennomføring av denne

 

Vi tenker dette er en vinn-vinn-situasjon. Du får tidlig en fot innenfor arbeidslivet og vil få tilgang til et ressurssterkt fagmiljø, samt mulighet til å tjene penger underveis i studiet. Vi blir tidlig kjent med deg og kan være med å forme deg i dine siste studieår slik at du er klar til å ta konsulentoppdrag innen testing etter endt studie. Det er naturlig at en vellykket trainee-periode vil føre til et gjensidig ønske om fast stilling etter endt studie.

 

Vi i Testify er systemutviklere forkledd i testdrakt og ønsker å ha med deg som har bakgrunn innen informatikk og/eller matematikk og som ønsker å jobbe med systemutvikling. Mer spesifikt deg som tenker test er en sentral del av utviklingsprosessen og er nysgjerrig på testautomatisering og teknisk testing.

 

Mer informasjon om hvordan type selskap Testify er, hva vi driver med og hvordan det er å jobbe hos oss, finner du her: https://testify.no/jobb/

 

Søknad, CV og karakterutskrifter sendes til erik.rogstad@testify.no