Trimble

Summer internship med mulighet for deltid til høsten!

Søknadsfrist: 20. februar 2024
Location:
Sandvika
Job type:
Summer internship

Brenner du for programmering? Vil du gjøre en forskjell? Er du på utkikk etter praksisplass med mulighet for deltidsjobb til høsten? Da kan denne stillingen være den rette for deg!

 

Vi søker nå sommerstudenter til praksisperiode:
7 uker fra 10.06.24 til 09.08.24, hvorav to uker er ferie i uke 29 og 30 eller etter avtale, med mulighet for deltidsstilling etter endt praksis.

 

Du vil jobbe sammen med andre studenter og Trimble-teamet lokalisert i Sandvika for å skape programvareløsninger knyttet til Trimble Quadri og Novapoint. 

 

Trimble utvikler banebrytende løsninger for infrastruktur-bransjen som kobler sammen prosesser, mennesker og informasjon. Som en del av teamet vil du være med på å transformere måten byggebransjen fungerer på i dag, og utvikle banebrytende teknologi som knytter sammen design og konstruksjon.

 

Hvem er du: Vi ser etter 3. og 4. års masterstudenter fra Ingeniørvitenskap og IKT, informatikk eller i relevante ingeniørdisipliner med betydelig informatikk eller CAD/3D Modellering/data grafikk innhold. Programmeringsspråk vi bruker er bl. a. JavaScript, TypeScript og React, C#.NET.

 

Ellers bruker vi en rekke spennende teknologier som 3D Visualisering, Generative AI, Front End og Back End Cloud, Kafka, Kubernetes og MS Azure.

 

Vi kommer også på IV-dagene arrangert av Hybrida 21.februar 2024. Har du spørsmål, så kom gjerne og snakk med oss!

 

Vil du vite mer om rollen, ta gjerne kontakt Engineering Director John Arthur john_arthur@trimble.com for tekniske spørsmål, eller People eXperience (PX) Manager Natalie Holgersen natalie_holgersen@trimble.com for HR-relaterte spørsmål.


Karakterer er ikke det viktigste, men heller interesse, erfaring og frivillig arbeid i løpet av studietiden er viktig.

 

Vi gleder oss oppriktig til å høre fra deg!

 

For mer informasjon om Trimble, vennligst besøk: www.trimble.com og http://construction.trimble.com

 

Kortfattet søkerbrev, CV og karakterutskrift fra Vitnemålsportalen sendes til natalie_holgersen@trimble.com.

 

Linker til tilleggsmateriell:

Life's Work

Quadri Launch

Randselva Brua

 

Søknadsfrist: 20. februar 2024